fbpx

Промоции - Лазерна епилация

Промоции за лазерна епилация.

🎁 Промо цените важат за първите 6 процедури от всеки пакет. Допълнителна отстъпка от 5% за студенти и учащи се!

📱 ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА И ЗАПАЗЕТЕ ЧАС: 0884 344 644

Модерните лазерни медицински апаратури не биха повредили по-никакъв начин вътрешните органи на жената, както и да повлияят на репродуктивността им. Това е Въпрос, който много дами си задават и трябва да бъдат сигурни, че това е така.

Времето на всеки е толкова ценно и ние оценяваме това, затова предлагаме едни от най-бързите и ефективни лазерни процедури, които позволяват да бъдат направени дори и в обедната ви почивка, независимо от зоната Ви на избор. След направена процедура, не е нужно да закупувате  допълнителни козметични продукти за третиране по кожата, т.е. БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ. Възползвайте се от нашите промоции:

ЖЕНИ

Лазерна епилация на най-желаните зони за всяка дама. Край на досадните пъпки и подкожни косъмчета, край на досадния сърбеж след бръснене или болезнената кола маска. Процедурата продължава около 5-10 мин.

Лазерната епилация на подбедрици е също една от зоните, които са повече от желани за всяка жена за съвършено гладка кожа. Само сега с лазерната епилация на Candela, може да постигнете това уникалано усещане. Процедурата продължава 15 мин.

Безупречно гладка кожа без нито едно косъмче е постижима само с няколко процедури благодарение на лазерна епилация от Candela. Процедурата продължава 25-30 мин.

Изящни крака, само с едно докосване с лазер Candela Gentle Max. Процедурата продължава 15-20 мин.

Премахване на нежеланото окосмяване на целите ръце с лазерна епилация на Candela. 

Няма по-красиво нещо от това да имаш съвършено гладка кожа без нежелано окосмяване. Процедурата продължава от 5-10 минути.

МЪЖЕ


Лазерната епилация на гръб е начин чрез който, можем да покажем уникалния релеф и мъжественост, който само един блестящ, обичан и неотразим мъж може да покаже само и единствено с езика на тялото. Процедурата продължава около 20-25 мин.


Решете проблема с окосмяването по краката си безболезнено и завинаги само сега с лазерна епилация от Candela. Процедурата продължава около 25-30 мин.


Край на грозните наболи и бодящи косъмчета. Истинска наслада и радост за очите и за тези, които се докосват до вас. Процедурата продължава 10 мин.


Премахнете нежеланото и досадно окосмяване на уязвимите места за всеки мъж изискващи постоянна грижа и неудобство, само сега с лазерна епилация на Candela. 


Премахнете нежеланото и досадно окосмяване с лазерна епилация на Candela. Процедурата отнема само няколко минути.