fbpx

Обезкосмяване

Мечаете ли за гладка кожа без обърнати косъмчета, без пъпчици и сърбеж след бръснене, без дори да се замисляте дали е време за обезкосмяване? А това познато ли ви е - Ситуациите в които може да сте интимни с някого, но се сещате, че не сте перфектна там долу, защото трябва да изчакате още няколко дни за кола маска.

Попадали ли сте в ситуация в която се налага да се бръснете всеки ден и кожата се разранява и не можете да постигнете гладкия ефект, който желаете?

Искате ли да сложите край на „мъките“?

Има едно универсално решение и то е – Лазерната епилация. При лазерната епилация има само положителни емоции и резултати. Удовлетворението след няколко процедури е несравнимо удоволствие за вашата интимна и най-нежна част от тялото. За всяка дама препоръчваме да не отлага дълго решението си да направи минимум 6 процедури в рамките на няколко месеца и да забрави за всички недостатъци от алтернативни методи за обезкосмяване.

Гарантираме ви истинска свобода и независимост от всякакви условности свързани с пъпчици, подкожни косъмчета, спукани капилярчета, ангажименти с бързо растящи косъмчета, досадни епилатори и други подобни, които са обсебили свободното ни време.